World-class Workplace 2022-2023
Zoek

Fabian

Home / Persoonlijke verhalen / Fabian bedrijfsvoerder

Fabian

Bedrijfsvoerder
Je krijgt kansen van de organisatie, maar je moet ze wel zelf pakken!

Als Bedrijfsvoerder bij Westland Infra zorg ik ervoor dat ingewikkelde technische problemen, storingen en calamiteiten worden opgelost en dat de kwaliteit en veiligheid gegarandeerd blijft. Daarnaast vervul ik de rol van Installatieverantwoordelijke Gas voor het verzorgingsgebied Westland en Midden-Delfland. Ik doe dit samen met mijn collega’s van de teams Assetmanagement en Realisatie & Onderhoud. Ik vind mijn werk erg leuk en interessant. Ook zie ik voldoende uitdagingen voor mijzelf en hoop dit werk nog jaren te mogen doen.

Mijn ontwikkeling bij Juva
Ik ben binnen de organisatie gestart als Leerling-monteur gas. Na drie maanden werkzaam te zijn geweest, kreeg ik de kans om te starten met mijn opleiding MBO niveau 2. Deze opleiding duurde 2 jaar. Ik ben toen direct doorgegaan met mijn MBO niveau 3 en heb ook nog mijn diploma Middelbare Gastechniek, MBO niveau 4 behaald. Ook heb ik ondertussen mijn HBO opleiding Hogere Gastechniek afgerond. Aan de hand van mijn werkervaring en studies ben ik van Leerling monteur doorgestroomd naar Monteur, 1e Monteur en werk ik nu als Bedrijfsvoerder en Installatieverantwoordelijke.
Ik heb zelf altijd de ambitie gehad om door te kunnen groeien en hier hoort scholing bij. Het is erg fijn dat Juva hierin ondersteunt en je de ruimte geeft om te kunnen ontwikkelen. Zo heb ik naast de genoemde studies nog diverse vakinhoudelijke studies gevolgd.

Eigen initiatief aangemoedigd
Juva is een perfecte organisatie om voor te werken als je jezelf wilt ontwikkelen. Door de omvang van de organisatie zijn de functies breed. Zo heb je veel verschillende taken en de ruimte om deze taken op te pakken, hier leer je veel van. Daarnaast wordt aangemoedigd om eigen ideeën uit te werken en studies te volgen.

De ruimte die ik krijg om mijzelf te ontwikkelen en de sociale kant van de organisatie maakt het voor mij iedere dag weer leuk om naar het werk te gaan.