World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Wij maken JUVA / Ontwikkel jouw talent

Ontwikkel jouw talent

Bij Juva geloven we in het doorontwikkelen van onze medewerkers en het stimuleren van zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. We bieden verschillende mogelijkheden om talentontwikkeling te bevorderen en onze medewerkers te ondersteunen in hun groei binnen ons bedrijf.

Werken en leren bij Juva

Bij Juva kun je tegelijkertijd werken en leren. We bieden verschillende opleidingen en trainingen aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Onze werknemers kunnen zowel een externe als interne opleiding volgen. Op deze manier blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en kunnen zij hun kennis en vaardigheden verder uitbreiden.

Haal het beste uit jezelf

Wil jij jouw talent blijven ontwikkelen? Dat vinden wij erg belangrijk. We motiveren en bieden je kansen om het beste uit jezelf te halen. En met jouw eigen in te zetten duurzaam inzetbaarheidsbudget kan je blijven werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

We willen dat, omdat we als netwerkbedrijf een ambitieuze missie nastreven en hierbij goed opgeleid personeel erg belangrijk is. En omdat de energietransitie waar we ons in bevinden een ander soort kennis en kunde van ons allemaal vraagt. 

Dit betekent een brede samenwerking en de kennis om te kunnen organiseren en delen. We streven naar een duurzame inzetbaarheid, waardoor jij kan meegroeien met de verschillende en snelle ontwikkelingen in de markt.

Het is mogelijk om binnen verschillende vakgebieden, zoals techniek, veiligheid, management en persoonlijke ontwikkeling, een opleiding te volgen.

Juva Academy

Juva Academy

Om ons werk als Net­werk­be­drijf nu en in de toe­komst goed te kun­nen uit­voe­ren heb­ben we vak­spe­ci­a­lis­ten no­dig. Juva biedt dan ook leerling-monteurs de mogelijkheid om bij ons te starten met de Juva Academy. Ons programma waarbij we monteurs volgens het Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)-traject opleiden op MBO niveau 2. Wij leiden jou op tot vakvolwassen MBO niveau 3 of 4 medewerker. Je werkt vier dagen en volgt één dag intern een opleiding. Tijdens je werk doe je ervaring op bij de verschillende dochterondernemingen van Juva. En ontdek je welke werkomgeving en welke functie het beste bij jou past. Je wordt begeleid door medewerkers die een speciale workshop doorlopen hebben, waarbij ze de kneepjes van het begeleiden hebben meegekregen.

PiT: interne opleiding met nadruk op jouw persoonlijke ontwikkeling

Het doorontwikkelen van talent is van essentieel belang voor de toekomst van ons bedrijf. Bij Juva speelt Professionals in Transitie (PiT) hierin een waardevolle rol als een soort “snelkookpan” voor de ontwikkeling van jonge professionals. PiT is een tweejarig leerprogramma dat gericht is op persoonlijke en professionele ontwikkeling en het verbeteren van vakinhoudelijke kennis.

Als PiT-deelnemer werk je samen met je collega’s aan het oplossen van vraagstukken binnen onze organisatie, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je wordt begeleid door een coach en je leidinggevende en je krijgt verschillende workshops van je collega’s.

Op deze manier stimuleren we al in een vroeg stadium de persoonlijke ontwikkeling van onze talentvolle collega’s.

PIT
remon teamleider commercie

Rémon, Teamleider Commercie

"PIT was voor mij een ontdekkingsreis naar wat ik wil, welke kant ik op wil en waar ik gelukkig van word."

Opleidingsbeleid

Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen onze organisatie heel belangrijk. En zetten hier vol op in. Of je nu de wens hebt om specialist te worden en hier een vakinhoudelijke opleiding voor nodig hebt. Of jezelf wilt ontwikkelen om te kunnen doorgroeien naar een nieuwe functie. Wij denken altijd met je mee!

We hebben een goed pakket waarmee de studiekosten worden vergoed en de studiefaciliteiten worden verleend. Leidinggevenden volgen een leiderschapsprogramma om faciliterend leiding te geven. Zo zetten ze jou écht in je kracht en denken mee in jouw ontwikkelvraagstuk.

Contact

Wil je meer weten over het werken en leren bij Juva? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar info@juva.nl.

Word Class Work place
Ontwikkel jouw talent studenten volgen presentatie