World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Werken bij JUVA / Capturam

Werken bij Capturam

Capturam richt zich op duurzame en innovatieve activiteiten die bijdragen aan de verduurzaming van de energievoorziening in de regio. Werk je voor Capturam, dan draag je bij aan de vernieuwingen in deze energievoorziening. Innovatiekracht, vernieuwing en vooruitkijken zijn waarden die typerend zijn voor Capturam en die we dan ook in jou zoeken.

Onze missie en de rol die we willen spelen in de energietransitie is ambitieus. Dit zie je terug in onze organisatie. We vinden persoonlijk leiderschap belangrijk en werknemers genieten veel eigen verantwoordelijkheid. Je moet kansen zien, maar ook durven pakken!

Samenwerken aan energie voor nu en in de toekomst

thijmen consultant energietransitie

Samenwerken met

Thijmen, Consultant Energietransitie

Ik krijg in mijn functie voldoende ruimte om invulling te geven aan oplossingen. Ik kan als Consultant de kansen die ik zie, uitwerken tot een project. Capturam innoveert en pioniert. Wat mij bij Capturam vooral aanspreekt, is de leuke, goede werksfeer. We werken in een jong, gemotiveerd team, waarbij we veel samenwerken. Ik heb veel contact met alle collega’s en diverse externe partijen om de laatste ontwikkelingen te bespreken.

Daarom Capturam

  • Waardevolle bijdrage leveren aan de energietransitie;
  • Techniek en innovatie;
  • Toegewijd en klein team;   
  • Vrij te besteden persoonlijk budget van 18% bovenop je bruto jaarsalaris;
  • Een tegemoetkoming van €360,- bij een aanvullende zorgverzekering van ZilverenKruis;
  • Budget van €500,- om duurzaam inzetbaar te blijven en een eindejaarsuitkering van 3,7%.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden