World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Over JUVA

Over JUVA

juva

N.V. JUVA

Als netwerkbedrijf werken wij aan een leefbare en duurzame samenleving voor iedereen en geloven in de kracht van innovatie en samenwerking om dit te bereiken. De omvorming van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem zien we als grootse uitdaging voor de komende decennia.

Met onze specialisatie in het transport van energie en de daaraan gerelateerde producten en diensten, binnen de wettelijke kaders nemen wij hierin initiatief door verbinding te zoeken met alle stakeholders. Door samenwerking komen we tot de beste oplossingen.

N.V. Juva kent drie dochterondernemingen die ieder haar eigen specialisaties kennen: Westland Infra Netbeheer B.V., Capturam B.V. en Anexo B.V.

westland

Westland Infra Netbeheer B.V.

Als netbeheerder zoeken wij op alle manieren de verbinding met onze klanten en stakeholders. Wij verzorgen de distributie van elektriciteit en gas in de regio’s Westland en Midden-Delfland en in een aantal voormalige private netten in het Rotterdamse havengebied.

Kenmerkend voor ons zijn de vele glastuinbouwondernemers in ons klantenbestand. Onze voornaamste taak is te zorgen voor een veilige, betrouwbare en betaalbare energievoorziening, ook bij de transitie naar een duurzame energievoorziening.

We onderscheiden ons met oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze klanten. In het belang van onze klanten maken we ons sterk voor ruimte binnen de wettelijke kaders zodat onze klanten de netwerken kunnen benutten op een manier die aansluit bij hun bedrijfsvoering.

capturam

Capturam B.V.

Capturam richt zich op duurzame en innovatieve activiteiten die bijdragen aan een succesvolle energietransitie van de glastuinbouw, de bedrijventerreinen en de gebouwde omgeving in ons verzorgingsgebied, de regio’s Westland en Midden-Delfland. Dit doen we onder andere middels deelnemingen en samenwerkingsverbanden.

We hebben een strategische positie in het aardwarmteproject Trias Westland en bouwen op hoog tempo verder aan de ontwikkeling van een regiodekkend warmtenet. We doen dit samen met HVC in de joint venture Warmte netwerk Westland (WnW).

Anexo B.V.

Voor bedrijven waarbij energie een kritische of intensieve factor is, biedt Anexo inzicht en continuïteit. Anexo biedt inzicht in energie, openbare verlichting en biedt (slimme) netwerkoplossingen die bijdragen aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening door heel Nederland.

De doelen van onze klanten staan bij ons voorop. We zoeken persoonlijk contact en denken graag mee in werkende oplossingen. We zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Wij zijn er van overtuigd dat ‘zien iets anders is dan kijken’ en ‘horen iets anders dan luisteren’.

Organigram

juva structuur