World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Werken bij JUVA / Westland Infra Netbeheer

Westland Infra Netbeheer

We zitten in een energietransitie van fossiele energie naar duurzame en schonere energie. Het doel van de transitie is om in 2050 een duurzame energievoorziening te hebben. Het is de taak van Westland Infra, als netbeheerder van gas en elektriciteit, om consumenten, bedrijven en instellingen te ondersteunen in die energietransitie. Werken bij Westland Infra betekent dat jij alle kansen krijgt om daaraan mee te werken en te zorgen voor de verbinding met onze klanten.

We hebben bij Westland Infra een no-nonsense mentaliteit. We werken samen aan een toekomst vol energie!

Samenwerken aan energie voor nu en in de toekomst

ben jij leergierig net als jeffrey

Ben jij net zo leergierig

Ben jij net zo leergierig Jeffrey, Monteur Technicus Elektriciteit Ik ben Monteur en werk met elektriciteit in de laag- en middenspanning. Erg dynamische en afwisselend werk. De combinatie werken met je handen en een gedeelte administratieve afhandeling vind ik fijn. Het lokaliseren van storingen vind ik het leukst. Dit lijkt eenvoudig, maar er komt veel bij kijken en dat maakt het erg uitdagend. Ik wilde graag doorgroeien en mijn studie afmaken. Ik ben toen bij Westland Infra terecht gekomen, waar ik de kans kreeg werk en leren te combineren. En niet onbelangrijk: werken in een team waar de chemie en saamhorigheid goed is. Ben jij net zo leergierig als Jeffrey? Solliciteer!

ben jij gedreven net als jeffrey

Ben jij net zo gedreven

Jeffrey, Monteur Technicus gas Ik ben Monteur Gas en voer onder andere meterkast inspecties uit en ga op klic-meldingen af. Ik vind mijn werk zeer veelzijdig, elke dag is weer anders. Het allerleukste vind ik toch wel storingen. Een goede manier om je kennis en ervaring te testen. Zo ben ik zeer gedreven om met een oplossing te komen om de storing snel en efficiënt op te lossen. Ik volg de opleiding Gasstationstechniek. Fijn dat ik mij binnen de organisatie verder kan ontwikkelen. Collega’s zijn bereid elkaar te helpen en de lijnen zijn kort. Alles wat ik nodig heb, kan ik eenvoudig regelen. Ben jij net zo gedreven als Jeffrey? Solliciteer!

ben jij een aanpakker net als fabian

Ben jij net zo'n aanpakker

Fabian, Uitvoerder Ik ben Uitvoerder en verantwoordelijk voor mijn eigen werkgebied: Midden-Delfland. Als Uitvoerder heb ik een breed takenpakket. Ik ben aanspreekpunt voor veel partijen, verstrek werk aan het team werkvoorbereiding en stuur monteurs aan. Ook ben ik Operationeel Installatie Verantwoordelijke (OIV’er). Zo beoordeel ik storingen en bepaal wat er nodig is om de storing op te lossen. Kortom: genoeg uitdagingen! Hoe ik hier ben gekomen? Ik pak de kansen die ik krijg. Ik ben als leerling-monteur begonnen. En door studie, werken met en leren van collega’s en aanpakken, ben ik doorgegroeid naar Uitvoerder. De ruimte die ik krijg om mij te ontwikkelen en het feit dat je geen nummer bent, vind ik belangrijk! Ben jij net zo’n aanpakker als Fabian? Solliciteer!

Daarom Westland Infra

  • Werken aan het energienet van de toekomst;
  • Brede functies met meer uitdaging;
  • Het volgen van opleidingen en scholing wordt gestimuleerd én betaald;
  • Korte lijnen en direct contact met collega’s;  
  • Vrij te besteden persoonlijk budget van 18% bovenop je bruto jaarsalaris;
  • Een tegemoetkoming van €360,- bij een aanvullende zorgverzekering van ZilverenKruis;
  • Budget van €500,- om duurzaam inzetbaar te blijven en een eindejaarsuitkering van 3,7%.