World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Werken bij JUVA / Anexo

Werken bij Anexo

Kiezen voor Anexo, daar krijg je energie van! Want, werk jij graag in teamverband aan oplossingen. En wil jij je ontwikkelen? Dan pas je bij ons! Je krijgt veel vrijheid in je werk. De doelen van onze klanten staan hierbij voorop. We zoeken persoonlijk contact en denken graag mee in werkende oplossingen. We zijn pas tevreden als onze klant tevreden is

Als team sta je sterker. Samenwerking is een vereiste om successen te boeken. Kies voor Anexo en help ons en onze klanten om een steentje bij te dragen aan een duurzamer Nederland. Daar krijg je energie van!

Samenwerken aan energie voor nu en in de toekomst

Daar krijg je energie van!

hamid engineer

Hamid, Engineer
Ik ben Engineer op de afdeling Meterdiensten en houd me bezig met advies, engineering en coördinatie van alle nieuwe projecten op het gebied van duurzame energie. Ik check de metingen die geplaatst worden en zorg voor de inrichting van het energiemanagement van de klant.

Eigen initiatief wordt heel erg gestimuleerd en beloond. Daarnaast vind ik het belangrijk om mee te werken aan de verbinding tussen collega’s.

jeroen engineer

Jeroen, Engineer
Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de voorbereiding van de grotere complexe projecten, bestellen van materialen en afstemmen met klanten. Het leukste van het vak vind ik het engineeren. De wens van de klant vertaal ik naar een technische oplossing.

De vrijheid die ik krijg om mijzelf te ontwikkelen, om nieuwe ideeën aan te dragen en de samenwerking met fijne collega’s maakt dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Daarom Anexo

  • Groeiende organisatie;
  • Innovatief en klantgericht; 
  • Het volgen van opleidingen en scholing wordt gestimuleerd én betaald;
  • Wij werken landelijk, dus jouw woonplaats maakt niet uit;
  • Vrij te besteden persoonlijk budget  van 18% bovenop je bruto jaarsalaris;
  • Een tegemoetkoming van €360,- bij een aanvullende zorgverzekering van ZilverenKruis;
  • Budget van €500,- om duurzaam inzetbaar te blijven en een eindejaarsuitkering van 3,7%.

 

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden