World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Vakgebieden / IT

IT

De energietransitie heeft ook een flinke impact op de IT. Of het nu gaat om het koppelen van systemen aan onze infrastructuur, het ontwikkelen van onze applicaties, het uitbreiden van een datalake, het blijven voldoen aan wet- en regelgeving of het aansturen van onze leveranciers. Binnen onze IT afdeling zijn we hier op alle fronten mee bezig.

Daarnaast heeft veiligheid in onze organisatie een hoge prioriteit. En ook voor IT zijn we hier continue mee bezig. Het beschermen van ons netwerk door goed ontwerp en bouw, als ook het onderzoeken van bedreigingen van buitenaf, zijn aan de orde van de dag.

Werken in de IT

Ons Operations team zorgt dat alles in zowel de IT als de OT continue blijft draaien. Of dat nu gaat over onze (virtuele) servers of onze werkplek voor de collega’s. Wij zorgen dat het voor iedereen beschikbaar is en blijft.

Werken in de IT bij Juva betekent werken in een dynamische en innovatieve omgeving. Onze IT-professionals zijn betrokken bij de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van verschillende IT-systemen. We werken met de nieuwste technologieën en hebben een divers takenpakket. Als IT-professional bij Juva werk je samen met een team enthousiaste collega’s aan het optimaliseren van onze IT-infrastructuren en -oplossingen.

Wil jij graag werken in de IT en bijdragen aan de innovatie van Juva? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Samenwerken aan IT voor een toekomst vol energie

IT vacatures

Bij Juva hebben we regelmatig IT vacatures voor getalenteerde professionals. Of je nu een software ontwikkelaar, systeembeheerder, cybersecurity-expert of data-analist bent, bij Juva vind je mogelijkheden om je carrière in de IT verder te ontwikkelen. Op onze website vind je een overzicht van alle actuele IT vacatures. Zit er geen geschikte vacature voor je tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Juva? Stuur dan gerust een open sollicitatie. We staan altijd open voor gemotiveerde collega’s die ons team willen versterken!

Medewerker aan het woord

Bij Juva zijn we trots op onze medewerkers en hun bijdrage aan ons succes.
Lees hieronder wat een van onze medewerkers te zeggen heeft over het werken bij Juva:

maaike

Maaike, DevOps Test Engineer

"De combinatie van samenwerken met collega's en het inrichten van een IT-proces maakt mijn functie zeer veelzijdig, interessant en uitdagend.”

“Na vijfenhalf jaar bij Juva als HR Officer te hebben gewerkt, heb ik de mogelijkheid gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan als DevOps (Test) Engineer bij het team Ontwikkeling binnen IT. Als HR Officer was ik veel met “de mens” bezig en heb je veel sociale contacten. Het werken bij IT is meer systeemgericht, maar uiteraard ook met de samenwerking met collega’s binnen de scrumteams

De combinatie van die samenwerking én het inrichten van een IT-proces maakt mijn functie zeer veelzijdig, interessant en uitdagend. Binnen Juva wordt eigen initiatief en het kenbaar maken van ideeën en wensen gestimuleerd. Er zijn altijd mogelijkheden om met elkaar te onderzoeken en bespreken waar je je als medewerker graag in wilt ontwikkelen en groeien. En dat heeft mij gebracht waar ik nu sta.”

Vacature(s) uitgelicht

Werken bij Juva

Werken bij Juva betekent werken bij een duurzame, betrouwbare en vernieuwende organisatie die pragmatisch en doelgericht te werk gaat en meedenkt met haar medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij het World-class Workplace keurmerk hebben ontvangen, omdat wij uitblinken in:

 • Fijne werksfeer
 • Goede werkomstandigheden
 • Mogelijkheden voor talentontwikkeling
 • Werk-privé-balans
 • Ruimte voor initiatief

 

Wij zijn enorm trots op onze collega’s en dit resultaat! Het World-class Workplace keurmerk is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland, en wij zijn er blij mee. Wil jij deel uitmaken van ons team en je talenten verder ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer bij ons en wie weet word jij onze nieuwe collega! Meer informatie over het World-class Workplace keurmerk vind je hier.

Solliciteren

Heb jij een IT vacature gezien die jou aanspreekt en wil jij samen met een team enthousiaste collega’s werken aan een duurzame toekomst? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Daarom de uitdaging in de IT bij ons

 • Beschermen van ons netwerk;
 • Onderzoeken van bedreigingen van buitenaf;
 • Zorgen voor continue beschikbaarheid van IT en OT;
 • Samen bouwen aan de energietransitie;
 • Zorgen voor geautomatiseerde inzichten en analyses;
 • Veel mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
 • Werken binnen een hecht IT-team.

Contact

Wil je meer weten over werken bij Juva of heb je vragen over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan je graag te woord en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar
info@juva.nl

Verhaal van onze bedrijven

verhaal van juva

Juva is een netwerkbedrijf en ondersteunt haar dochters in hun vakgebied.

verhaal van

Klanten helpen met hun (duurzame) energievraagstukken.

verhaal van capturam

Werken aan de energievoorziening van de toekomst.

verhaal van westland infra netbeheer

Zorgen dat klanten energie krijgen en de energietransitie ondersteunen.