World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Werken bij JUVA

Werken bij JUVA

Bij Juva werken we elke dag aan een duurzame en leefbare samenleving. Als medewerker bij Juva kun je rekenen op een veilige werkomgeving, waarin je je talenten kunt ontwikkelen en jouw bijdrage aan ons bedrijf écht van waarde is. Lees hieronder meer over het werken bij Juva en ontdek of jij ons team kunt versterken!

Samenwerken aan energie voor nu en in de toekomst

Medewerkers aan het woord

Bij Juva zijn we trots op onze medewerkers en hun bijdrage aan ons succes.
Lees hieronder wat zij te vertellen hebben het werken bij Juva:

maaike

Maaike, Devops Test Engineer bij Juva

"Een enorm mooie kans, waarbij voor mij het werken met mensen én met IT samenvalt."

De combinatie van IT, samenwerken met een groot deel van de organisatie en het inrichten van het proces vond ik heel erg leuk. En dat is ook de reden dat ik in gesprek ben gegaan met mijn manager en de managers van IT en Ontwikkeling. 

Ik kreeg de kans om stage te lopen bij het team Ontwikkeling. Op die manier konden we met elkaar ervaren of het een match zou zijn. Want een overstap van HR naar IT gebeurt niet dagelijks. Verrassend óf niet; ik was enorm enthousiast en gelukkig de collega’s bij Ontwikkeling ook.

frank devops engineer

Frank, DevOps Engineer

"Bij Juva krijg ik volop ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling."

De functie is heel afwisselend. Het DevOps team waar ik in zit, richt zich specifiek op de dienstverlening aan Westland Infra, een van de werkmaatschappijen binnen Juva. Op basis van de wensen maak ik user story’s en voer ik aanpassingen door in de applicaties. De meeste logica en processen worden ontwikkeld in PL/SQL, de schermen in Apex, en interfaces in ORDS en NodeJS.

Naast het verbreden en verdiepen van mijn kennis, krijg ik bij Juva ook volop ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo neem ik bijvoorbeeld samen met andere collega’s uit verschillende teams deel aan het PIT-programma (Professionals in Transitie).

Het bouwen en maken, spreekt mij als DevOps Engineer natuurlijk enorm aan. De goede sfeer, ruimte voor ontwikkeling, fijne collega’s en samenwerking zijn daarbij de kers op de taart.

Word Class Work place

World-class Workplace

Werken bij Juva betekent werken bij een duurzame, betrouwbare en vernieuwende organisatie die pragmatisch en doelgericht te werk gaat en meedenkt met haar medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij het World-class Workplace keurmerk hebben ontvangen, omdat wij uitblinken in:

 • Fijne werksfeer;
 • Goede werkomstandigheden;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Werk-privé-balans;
 • Ruimte voor initiatief.
 

Wij zijn enorm trots op onze collega’s en dit resultaat! Het World-class Workplace keurmerk is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland, en wij zijn er blij mee. Wil jij deel uitmaken van ons team en je talenten verder ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer bij ons en wie weet word jij onze nieuwe collega! Vind meer informatie over het het World-class Workplace keurmerk. 

Solliciteren

Wil jij ook deel uitmaken van ons team en werken aan een duurzame toekomst? Kijk dan bij onze vacatures en solliciteer direct. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gedreven mensen die ons team kunnen versterken. Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie!

Contact

Wil je meer weten over werken bij Juva of heb je vragen over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan je graag te woord en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar
 hr@juva.nl.

Daarom JUVA

 • Centrale rol binnen de organisatie;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Fijne en collegiale werksfeer;
 • Activiteitgericht werken a.d.h.v. functie; thuis of op kantoor;
 • Vrij te besteden persoonlijk budget van 18% bovenop je bruto jaarsalaris;
 • Een tegemoetkoming van €360,- bij een aanvullende zorgverzekering van ZilverenKruis;
 • Budget van €500,- om duurzaam inzetbaar te blijven en een eindejaarsuitkering van 3,7%. 
 

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Het verhaal van onze dochtermaatschappijen

verhaal van

Klanten helpen met hun (duurzame) energievraagstukken.

verhaal van capturam

Werken aan de energievoorziening van de toekomst.

verhaal van westland infra netbeheer

Zorgen dat klanten energie krijgen en de energietransitie ondersteunen.