World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Vakgebieden / Management

Management

Bij Juva streven we naar een duurzame toekomst en daarbij is goed leiderschap essentieel.

Een leidinggevende functie (manager of teamleider) binnen Juva betekent werken in een boeiende en veranderende omgeving, waarin de mens centraal staat. Medewerkers zijn het grootste goed binnen onze organisatie. Zij dragen in hun werk vanuit verschillende disciplines en vakgebieden bij aan de energietransitie.

Werken als Manager of Teamleider

Wij hechten veel waarde aan een betrokken werksfeer en een omgeving waarin aandacht is voor elkaar en voor persoonlijke situaties. Waarin medewerkers de erkenning krijgen die zij verdienen.

Het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling is ook een belangrijke pijler in een leidinggevende functie binnen Juva. Door middel van coaching, opleiding of uitdagende praktische opdrachten helpen we onze medewerkers in hun ontwikkeling. We creëren ruimte waarin zij ideeën tot uitvoering kunnen brengen en hiermee eigen inzichten kunnen op doen.

Samen met onze medewerkers en klanten werken wij aan het ondersteunen en mogelijk maken van de energietransitie.

Management vacatures

Bij Juva hebben we regelmatig management vacatures op verschillende niveaus. Of je nu een ervaren manager bent of een startende professional met leiderschapsambities, we bieden mogelijkheden die passen bij jouw ervaring en expertise. We zoeken naar resultaatgerichte leiders die in staat zijn om medewerkers te inspireren, te motiveren en te begeleiden naar succes. Bekijk onze vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Juva.

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Bij Juva geloven we in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. We moedigen onze managers en teamleiders aan om voortdurend te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. We bieden diverse programma’s en trainingen aan om leiderschapscapaciteiten te versterken en te verdiepen. Als manager bij Juva krijg je de kans om jouw persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze organisatie.

Samenwerken aan en sturen op een toekomst vol energie

Medewerker aan het woord

Bij Juva zijn we trots op onze medewerkers en hun bijdrage aan ons succes.
Lees hieronder wat een van onze medewerkers te zeggen heeft over het werken bij Juva:

remon teamleider commercie

Rémon, Teamleider Commercie

"Hiërarchie bestaat op papier, maar op de werkvloer ervaar je dat niet. Je mag jezelf zijn en je mening geven. Het lerende karakter."

“Werken bij Juva betekent dat je je functie veelzijdig kan maken en nieuwe rollen kan oppakken. De ruimte en vrijheid om er zelf iets van maken. Je wordt goed geholpen met het vinden van je doel en het pad dat je daarbij moet volgen. Mijn intrinsieke motivatie is dat ik dingen goed wil laten verlopen, waarbij ik structuur aanbreng. En door de samenwerking op gang te brengen, heb ik mijn groeipad kunnen pakken en maken. En ja, daar horen taken bij die soms minder leuk zijn, maar waarbij je wel veel leert.

k hou van de open en toegankelijke werksfeer en de contacten met iedereen. Hiërarchie bestaat op papier, maar op de werkvloer ervaar je dat niet. Je mag jezelf zijn en je mening geven. Het lerende karakter. Dat je kijkt welke mogelijkheden er zijn, wat je ermee kan en wat dat je kan brengen. En daar krijg je alle vrijheid in.”

Vacature(s) uitgelicht

Werken bij Juva

Werken bij Juva betekent werken bij een duurzame, betrouwbare en vernieuwende organisatie die pragmatisch en doelgericht te werk gaat en meedenkt met haar medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij het World-class Workplace keurmerk hebben ontvangen, omdat wij uitblinken in:

 

 • Fijne werksfeer
 • Goede werkomstandigheden
 • Mogelijkheden voor talentontwikkeling
 • Werk-privé-balans
 • Ruimte voor initiatief
 

Wij zijn enorm trots op onze collega’s en dit resultaat! Het World-class Workplace keurmerk is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland, en wij zijn er blij mee. Wil jij deel uitmaken van ons team en je talenten verder ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer bij ons en wie weet word jij onze nieuwe collega! Meer informatie over het World-class Workplace keurmerk vind je hier.

Solliciteren

Heb jij een manager of teamleider vacature gezien die jou aanspreekt en wil jij samen met een team enthousiaste collega’s werken aan een duurzame toekomst? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Daarom de uitdaging als manager bij ons

 • Werken in een boeiende en veranderende omgeving;
 • De mens staat centraal;
 • Betrokken werksfeer;
 • Aandacht en erkenning voor elkaar;
 • Stimuleren van persoonlijke ontwikkeling;
 • Ruimte voor eigen ideeën en inzichten.

Contact

Wil je meer weten over werken bij Juva of heb je vragen over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan je graag te woord en denken graag met je mee. U kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar
info@juva.nl

Verhaal van onze bedrijven

verhaal van juva

Juva is een netwerkbedrijf en ondersteunt haar dochters in hun vakgebied.

verhaal van

Klanten helpen met hun (duurzame) energievraagstukken.

verhaal van capturam

Werken aan de energievoorziening van de toekomst.

verhaal van westland infra netbeheer

Zorgen dat klanten energie krijgen en de energietransitie ondersteunen.