World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Wij maken JUVA / Duurzaam is nu

Duurzaam is nu

Als bedrijf zetten we ons in voor een duurzame toekomst en sturen we onze bedrijfsvoering hierop aan. We willen niet alleen een betrouwbare en betaalbare partner zijn voor onze klanten, maar ook een duurzame. Daarom hebben we verschillende maatregelen genomen om duurzaam te ondernemen en ons in te zetten voor het milieu en de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers.

“Aan ons de aarde, zon en wind.
Aan ons een straks dat nu begint”

Duurzaam ondernemen

Wij vinden dat duurzaamheid nu een prioriteit moet zijn. We streven ernaar om op alle vlakken duurzaam te zijn, van onze bedrijfsvoering tot de producten en diensten die we leveren. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

 

Bij duurzaam ondernemen gaat het om meer dan alleen het verminderen van onze impact op het milieu. Het gaat ook om het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers en klanten, en het handhaven van betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Bij Juva hechten we veel waarde aan deze aspecten en doen we er alles aan om deze te garanderen.

Duurzame wereld

Duurzame wereld 

We werken met elkaar aan een duurzame leefomgeving. De energietransitie, de overgang naar een energiesysteem vrij van CO2-uitstoot, heeft onze volle aandacht. En dat is nog maar het begin van wat ons te doen staat. De energietransitie is slechts één van de transities die we als maatschappij én als mensheid moeten laten slagen. Het moet om onze wereld leefbaar te houden.

Wij zijn ons continue bewust van het vraagstuk hoe we een duurzame energievoorziening willen en kunnen ontwikkelen. Ons ultieme doel is een efficiënte infrastructuur creëren voor een duurzame energievoorziening. En daarbij vraag en aanbod optimaal op elkaar afstemmen. Onze dienstverlening op het gebied van energietechniek (o.a. gas, elektriciteit en warmte) vormt hiervoor een solide basis.

Veiligheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid zijn daarbij onze uitgangspunten.

Vitaliteit en gezondheid

Bij Juva vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gezond en vitaal zijn. We zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving en bieden onze medewerkers diverse programma’s aan op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Zo bieden we onze medewerkers elk jaar de mogelijkheid om maximaal € 500,- te besteden activiteiten die hen duurzaam inzetbaar houden. Ze kunnen er zelf voor kiezen waaraan ze dit budget uitgeven, denk bijvoorbeeld aan een sportabonnement of een cursus Mindfulness.

Daarnaast organiseren we regelmatig sportieve activiteiten en hebben we een programma voor stresspreventie en mentale gezondheid.

Contact

Wil je meer weten over Juva, ons duurzaamheidsbeleid en wat wij doen op het gebied van duurzaam ondernemen, milieubewustzijn, vitaliteit en gezondheid? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar info@juva.nl

Word Class Work place