World-class Workplace 2022-2023
Zoeken
Home / Wij maken JUVA / Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Bij JUVA kun je rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden, die je voor een deel zelf kunt samenstellen, waaronder onze secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO. Wil je hier meer over weten? Stel je vraag gerust.

benefit

PERSOONLIJK BUDGET

Met het Persoonlijk Budget van 18% van het bruto salaris per jaar, kun je jouw arbeidsvoorwaarden op maat samenstellen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt periodiek kiezen of je jouw budget als verlof of als geldbedrag wilt inzetten. Het vakantiegeld van 8% van het bruto salaris is onderdeel van het Persoonlijk Budget.

beloning

EINDEJAARSUITKERING

Je komt in aanmerking voor een eindejaarsuitkering. De beloning is 3,7% van jouw bruto salaris.

verlof

VERLOF

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen uitgerust en met plezier naar zijn werk komt, heb je bij een fulltimedienstverband recht op 24,5 vrije dagen per jaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw Persoonlijk Budget als verlof in te zetten. Zo houd je naast je werk genoeg tijd over voor andere leuke dingen.

opleiding

OPLEIDING EN ONTWIKKELING

Je krijgt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door middel van opleiding en training. Studiefaciliteiten worden verleend en studiekosten worden vergoed volgens de betreffende bedrijfsregeling.

verzekering

KORTING OP VERZEKERINGEN

JUVA biedt een collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea. Daarnaast ontvang je een tegemoetkoming van €360,- bruto per jaar bij het afsluiten van een aanvullende verzekering. Ook kun je een extra verzekering via Loyalis afsluiten voor het geval je arbeidsongeschikt raakt.

vervoer

KIES JE WERKPLEK

Activiteit gerelateerd werken. Kies je werkplek op basis van activiteit. Werk je thuis, krijg je een vergoeding van € 2,35 netto per dag. Ook heb je de mogelijkheid om arbomiddelen in bruikleen te nemen. Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,23 per km.

pensioen

PENSIOEN

Zodra je in dienst komt bij JUVA bouw je pensioen op bij het ABP pensioenfonds. JUVA betaalt 70% van jouw pensioenpremie, wat betekent dat je zelf maar een klein deel hoeft bij te dragen.

vitaliteit

VITALITEIT

Jouw vitaliteit vinden wij erg belangrijk. Zo zijn er elke woensdag in ons hele kantoor fruitmanden te vinden voor een gezonde snack en daarnaast € 500,- wat je kunt besteden aan diverse doeleinden, met als doel om duurzaam inzetbaar te blijven.

betaald ouderschapsverlof

BETAALD OUDERSCHAPSVERLOF

JUVA biedt jou de mogelijkheid om ouderschapsverlof op te nemen, waarbij je een vergoeding van 70% van het wettelijk minimumloon ontvangt over de ouderschapsuren.