World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Vakgebieden / Techniek

Techniek

Juva biedt interessante mogelijkheden voor professionals in de techniek. Zo werken onze monteurs, uitvoerders, werkvoorbereiders en andere technische specialisten in de elektrotechniek, energietechniek, warmtetechniek, gastechniek, verlichtingstechniek, meet- en regeltechniek, datacommunicatietechniek en technische informatica.

Wij zijn constant op zoek naar enthousiaste, getalenteerde professionals die willen werken in de technische sector en willen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie.

Werken in de techniek

Onze technische collega’s werken aan een veilige, betrouwbare en betaalbare energievoorziening. We zorgen er met elkaar onder andere voor dat onze klanten dagelijks stroom en gas hebben. En we ondersteunen klanten in de energietransitie van fossiele naar duurzame en schonere energie.

Werken in de techniek bij Juva betekent dat jij alle kansen krijgt om daaraan mee te werken en te zorgen voor de verbinding met onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het vakkundig en veilig uitvoeren van werkzaamheden. Je helpt mee met het oplossen van storingen.

Technische vacatures

Bij Juva hebben we regelmatig technische vacatures beschikbaar. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten met een passie voor techniek die ons team kunnen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Juva zijn er mogelijkheden voor iedereen.

Bekijk onze vacatures en ontdek welke technische uitdagingen op jou wachten!

Samenwerken aan techniek voor een toekomst vol energie

Medewerker aan het woord

Bij Juva zijn we trots op onze medewerkers en hun bijdrage aan ons succes.
Lees hieronder wat een van onze medewerkers te zeggen heeft over het werken bij Juva:

hamid engineer

Hamid, Engineer

"Juva biedt mij de ruimte om mezelf te verbreden binnen mijn functie."

Mijn functie als Engineer is breed. Het gaat niet alleen om het voorbereiden, maar ook het coördineren van het project. Onze expertise is van belang. We hebben een adviserende rol en zijn meer in gesprek met de klant over de technische ontwikkelingen en de mogelijkheden die er zijn. 

Het draait om het ontzorgen van de klant door zijn wens te vertalen naar de techniek en daar de menselijke factor in mee te nemen. Naar buiten toe gaan, de klant opzoeken en klanten binnenhalen. Juva biedt mij die ruimte om mezelf te verbreden binnen mijn functie.

Vacature(s) uitgelicht

Werken bij Juva

Werken bij Juva betekent werken bij een duurzame, betrouwbare en vernieuwende organisatie die pragmatisch en doelgericht te werk gaat en meedenkt met haar medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij het World-class Workplace keurmerk hebben ontvangen, omdat wij uitblinken in:

 

 • Fijne werksfeer
 • Goede werkomstandigheden
 • Mogelijkheden voor talentontwikkeling
 • Werk-privé-balans
 • Ruimte voor initiatief
 

Wij zijn enorm trots op onze medewerkers en dit resultaat! Het World-class Workplace keurmerk is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland, en wij zijn er blij mee. Wil jij deel uitmaken van ons team en je talenten verder ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer bij ons en wie weet word jij onze nieuwe collega! Meer informatie over het World-class Workplace keurmerk vind je hier.

Solliciteren

Heb jij een vacature gezien die jou aanspreekt en wil jij samen met een team enthousiaste collega’s werken aan een duurzame toekomst? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Daarom de uitdaging in de techniek bij ons

 • Werken op verschillende plekken;
 • Contact met de klant;
 • Zelfstandig maar toch niet alleen je werk doen;
 • Je verder opleiden en ontwikkelen binnen je vakgebied;
 • Werken in een team waar chemie en samenwerking goed is;
 • Afwisseling in je werk.

Contact

Wil je meer weten over werken bij Juva of heb je vragen over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan je graag te woord en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar
info@juva.nl

Verhaal van onze bedrijven

verhaal van juva

Juva is een netwerkbedrijf en ondersteunt haar dochters in hun vakgebied.

verhaal van

Klanten helpen met hun (duurzame) energievraagstukken.

verhaal van capturam

Werken aan de energievoorziening van de toekomst.

verhaal van westland infra netbeheer

Zorgen dat klanten energie krijgen en de energietransitie ondersteunen.