World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Vakgebieden / Staf & Support

Staf & Support

Bij Juva hebben we diverse mogelijkheden binnen het vakgebied Staf & Support. Onze staf- en supportafdelingen spelen een cruciale rol in het ondersteunen en faciliteren van onze organisatie. We zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde professionals die ons team willen komen versterken op gebieden zoals HR, communicatie, inkoop, logistieke zaken, financiële administratie en markt & regulering. Iedere afdeling draagt op zijn eigen manier bij aan het creëren van een leefbare en duurzame samenleving.

Werken binnen het vakgebied Staf & Support

Werken bij Juva binnen het vakgebied Staf & Support betekent werken in een dynamische en ondersteunende rol. Je draagt bij aan het soepel laten verlopen van de bedrijfsprocessen en het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Je werkt nauw samen met collega’s van verschillende disciplines en je bent een waardevolle schakel binnen de organisatie. Je hebt veel contact met collega’s van andere afdelingen en uit verschillende disciplines. Dit maakt het werkveld interessant en dynamisch, maar versterkt ook de onderlinge samenwerking en teamgeest.

HR

Als HR medewerker houd jij je bezig met het ondersteunen van ons personeelsbestand. Je bent verantwoordelijk voor diverse HR-processen, zoals werving en selectie, personeelsontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en HR-advies.

Financiële administratie

Als medewerker financiële administratie zorg je voor de verzameling, vastlegging en verwerking van financiële gegevens. Je zorgt voor een aantal interne financiële processen en voor financieel inzicht binnen de organisatie en voor derden, zoals de accountant en belastingdienst

Marketing & Communicatie

Als communicatieprofessional ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve communicatiestrategieën. Je zorgt voor de interne en externe communicatie, het opstellen van content, het beheer van sociale media en het onderhouden van persrelaties.

Inkoop

Als inkoper werk je samen met interne stakeholders en speel je een belangrijke rol in het selecteren en contracteren van leveranciers en het beheren van contracten en onze inkoopprocessen. We hebben regelmatig vacatures voor inkopers met ervaring in verschillende industrieën en inkoopcategorieën. 

Logistieke zaken

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze logistieke processen en het zorgen voor een efficiënte en tijdige levering van goederen en diensten.

Markt & Regulering

Als medewerker op de afdeling Markt & Regulering zorg je voor de borging van wet- en regelgeving. Onderdeel hiervan betreft het opstellen, bepalen en onderhandelen van de tarieven met de toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM). Daarnaast handel je zaken als aansprakelijkheden af.

Wil jij ons team komen versterken en samen met een stel
enthousiaste collega’s werken aan een duurzamere toekomst?

Samenwerken aan en ondersteunen van een toekomst vol energie

Medewerker aan het woord

Bij Juva zijn we trots op onze medewerkers en hun bijdrage aan ons succes.
Lees hieronder wat een van onze medewerkers te zeggen heeft over het werken bij Juva:

frank devops engineer

Frank, DevOps Engineer

"Ik krijg volop ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling."

Ik ben heel fijn ontvangen. Er is mij echt de tijd gegund om me goed in te werken. Apex-ontwikkeling was bijvoorbeeld nog nieuw voor mij. Vanaf het begin ben ik gekoppeld aan een directe collega die mij begeleidde. Hij heeft me goed op weg geholpen (hoe werken de tools, welke programmeerregels en conventies hanteren we met elkaar) en denkt met me mee. Zo kon ik al snel zelfstandig mijn weg vinden en taken oppakken.

Met de uitdaging en de ruimte om mezelf te ontwikkelen, zit ik bij Juva ook goed. De functie is heel afwisselend. Het DevOps team waar ik in zit, richt zich specifiek op de dienstverlening aan Westland Infra, een van de werkmaatschappijen binnen Juva. Op basis van de wensen maak ik user stories en voer ik aanpassingen door in de applicaties. 

Vacature(s) uitgelicht

Werken bij Juva

Werken bij Juva betekent werken bij een duurzame, betrouwbare en vernieuwende organisatie die pragmatisch en doelgericht te werk gaat en meedenkt met haar medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij het World-class Workplace keurmerk hebben ontvangen, omdat wij uitblinken in:

 

 • Fijne werksfeer
 • Goede werkomstandigheden
 • Mogelijkheden voor talentontwikkeling
 • Werk-privé-balans
 • Ruimte voor initiatief
 

Wij zijn enorm trots op onze collega’s en dit resultaat! Het World-class Workplace keurmerk is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland, en wij zijn er blij mee. Wil jij deel uitmaken van ons team en je talenten verder ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer bij ons en wie weet word jij onze nieuwe collega! Meer informatie over het World-class Workplace keurmerk vind je hier.

Solliciteren

Heb jij een vacature gezien die jou aanspreekt en wil jij samen met een team enthousiaste collega’s werken aan een duurzame toekomst? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Daarom de uitdaging bij ons

 • Bijdragen aan het creëren van een leefbare en duurzame samenleving;
 • Centrale rol binnen de organisatie;
 • Interessant en dynamisch werkveld;
 • Samenwerking en teamgeest;
 • Verantwoordelijkheid;
 • Veel mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Contact

Wil je meer weten over werken bij Juva of heb je vragen over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan je graag te woord en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar
info@juva.nl

Verhaal van onze bedrijven

verhaal van juva

Juva is een netwerkbedrijf en ondersteunt haar dochters in hun vakgebied.

verhaal van

Klanten helpen met hun (duurzame) energievraagstukken.

verhaal van capturam

Werken aan de energievoorziening van de toekomst.

verhaal van westland infra netbeheer

Zorgen dat klanten energie krijgen en de energietransitie ondersteunen.