World-class Workplace 2022-2023
Zoek
Home / Wij maken JUVA / Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur

Het energiesysteem in Nederland ontwikkelt in een razend tempo. Dit vraagt om mensen die van aanpakken weten en de samenwerking opzoeken. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door mouwen opstropen en aanpakken. Bij Juva hebben we al 280 collega’s die dagelijks samenwerken onder het motto: Wij maken Juva. 
We hechten veel waarde aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving waarin onze medewerkers zich op hun gemak voelen. We streven naar een goede samenwerking, waarbij onze werknemers zich gehoord voelen en er ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Onze kernwaarden

Wij hebben onze aanpakkers gevraagd waarom zij graag voor Juva werken? Waar zijn ze trots op? De trotspunten komen onze kernwaarden naar voren:

Samen vooruit

Samen komen we tot mooiste oplossingen.

Weten van aanpakken

Met beide benen op de grond en aanpakken.

Oog voor de omgeving

Wij letten op elkaar en elkaars veiligheid.

Samen vooruit 

Een ander energiesysteem neerzetten, dat doe je niet alleen. Daarom staat bij Juva samenwerking voorop. Op deze manier inspireren en motiveren we elkaar en halen we het beste in onszelf en elkaar naar boven. En zo ontstaan mooie innovatieve ideeën. Bij voorkeur door het nét iets anders te doen, want daar krijgen wij energie van!

Weten van aanpakken  

We staan met beide benen op de grond en pakken aan. Dit is belangrijk om snel en doelgericht tot de kern van een vraagstuk te komen. Dat kan ook makkelijk want de lijnen zijn kort. We schakelen snel en iedereen is benaderbaar. Wij staan voor elkaar klaar. Eigen initiatief en doorpakken wordt gestimuleerd.   

Oog voor de omgeving

Wij geloven in de kracht van samenwerking om het nieuwe energiesysteem vorm te geven. Onze klanten hebben daarin een onmisbare rol. Daarom werken wij ook met onze klanten en onze omgeving samen om onze doelen te bereiken. Samen halen we de klimaatdoelen met oog voor mens, dier en natuur. Wij letten op elkaar en elkaars veiligheid.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is nauw verbonden met onze bedrijfscultuur en onze kernwaarden. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we altijd streven naar een goede samenwerking met onze klanten en andere betrokken partijen. Dit betekent dat we niet alleen onze diensten leveren, maar ook actief meedenken met onze klanten en oplossingen op maat bieden.

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en denken met je mee. 

Je kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar info@juva.nl