World-class Workplace 2022-2023
Zoek

Ontwikkel jouw talent

Home / Ontwikkel jouw talent

Bij Juva geloven we in het doorontwikkelen van onze medewerkers en het stimuleren van zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. We bieden verschillende mogelijkheden om talentontwikkeling te bevorderen en onze medewerkers te ondersteunen in hun groei binnen ons bedrijf. 

Werken en leren bij Juva

Bij Juva kun je tegelijkertijd werken en leren. We bieden verschillende opleidingen en trainingen aan, om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Ze kunnen zowel een externe als interne opleiding volgen. Op deze manier blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en kunnen zij hun kennis en vaardigheden verder uitbreiden.

Ontwikkel jouw talent

Wil jij jouw talent blijven ontwikkelen? Dat vinden wij erg belangrijk. We motiveren en bieden je kansen om het beste uit jezelf te halen. En met jouw eigen in te zetten duurzaam inzetbaarheidsbudget kan je blijven werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

We willen dat, omdat we als netwerkbedrijf een ambitieuze missie nastreven en hierbij goed opgeleid personeel erg belangrijk is. En omdat de energietransitie waar we ons in bevinden een ander soort kennis en kunde van ons allemaal vraagt. Dit betekent een brede samenwerking en de kennis om te kunnen organiseren en delen. We streven naar een duurzame inzetbaarheid, waardoor jij kan meegroeien met de verschillende en snelle ontwikkelingen in de markt.

Het is mogelijk om binnen verschillende vakgebieden, zoals techniek, veiligheid, management en persoonlijke ontwikkeling, een opleiding te volgen. 

PiT: interne opleiding met nadruk op jouw persoonlijke ontwikkeling 

Het doorontwikkelen van talent is van essentieel belang voor de toekomst van ons bedrijf. Bij Juva speelt Professionals in Transitie (PiT) hierin een waardevolle rol als een soort “snelkookpan” voor de ontwikkeling van jonge professionals. PiT is een tweejarig leerprogramma dat gericht is op persoonlijke en professionele ontwikkeling en het verbeteren van vakinhoudelijke kennis.

Als PiT-deelnemer werk je samen met je collega’s aan het oplossen van vraagstukken binnen onze organisatie, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je wordt begeleid door een coach en je leidinggevende en je krijgt verschillende workshops van je collega’s.

Op deze manier stimuleren we al in een vroeg stadium de persoonlijke ontwikkeling van onze talentvolle collega’s.

Opleidingsbeleid

Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen onze organisatie heel belangrijk. En zetten hier vol op in. Of je nu de wens hebt om specialist te worden en hier een vakinhoudelijke opleiding voor nodig hebt. Of jezelf wilt ontwikkelen om te kunnen doorgroeien naar een nieuwe functie. Wij denken altijd met je mee!

We hebben een goed pakket waarmee de studiekosten worden vergoed en de studiefaciliteiten worden verleend. Leidinggevenden volgen een leiderschapsprogramma om faciliterend leiding te geven. Zo zetten ze jou écht in je kracht en denken mee in jouw ontwikkelvraagstuk.

Contact

Wil je meer weten over het werken en leren bij Juva? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar info@juva.nl.

Medewerker aan het woord

Bij Juva zijn we trots op onze medewerkers en hun bijdrage aan ons succes. Lees hieronder wat een van onze medewerkers te zeggen heeft over het werken bij Juva:
maaike

Maaike, DevOps Test Engineer

"De combinatie van samenwerken met collega's en het inrichten van een IT-proces maakt mijn functie zeer veelzijdig, interessant en uitdagend."

“Na vijfenhalf jaar bij Juva als HR Officer te hebben gewerkt, heb ik de mogelijkheid gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan als DevOps (Test) Engineer bij het team Ontwikkeling binnen IT. Als HR Officer was ik veel met “de mens” bezig en heb je veel sociale contacten. Het werken bij IT is meer systeemgericht, maar uiteraard ook met de samenwerking met collega’s binnen de scrumteams.

De combinatie van die samenwerking én het inrichten van een IT-proces maakt mijn functie zeer veelzijdig, interessant en uitdagend. Binnen Juva wordt eigen initiatief en het kenbaar maken van ideeën en wensen gestimuleerd. Er zijn altijd mogelijkheden om met elkaar te onderzoeken en bespreken waar je je als medewerker graag in wilt ontwikkelen en groeien. En dat heeft mij gebracht waar ik nu sta.”

Werken bij Juva

Werken bij Juva betekent werken bij een duurzame, betrouwbare en vernieuwende organisatie die pragmatisch en doelgericht te werk gaat en meedenkt met haar medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij het World-class Workplace keurmerk hebben ontvangen, omdat wij uitblinken in:

  • Fijne werksfeer
  • Goede werkomstandigheden
  • Mogelijkheden voor talentontwikkeling
  • Werk-privé-balans
  • Ruimte voor initiatief

Wij zijn enorm trots op onze collega’s en dit resultaat! Het World-class Workplace keurmerk is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland, en wij zijn er blij mee. Wil jij deel uitmaken van ons team en je talenten verder ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures, solliciteer bij ons en wie weet word jij onze nieuwe collega! Meer informatie over het World-class Workplace keurmerk vind je hier.

Solliciteren

Heb jij een IT vacature gezien die jou aanspreekt en wil jij samen met een team enthousiaste collega’s werken aan een duurzame toekomst? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Staat jouw ideale functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Contact

Wil je meer weten over werken bij Juva of heb je vragen over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar info@juva.nl.