World-class Workplace 2022-2023
Zoek

Duurzaam is nu

Home / Duurzaam is nu

Als bedrijf willen we ons inzetten voor een duurzamere toekomst en daarom hebben we onze bedrijfsvoering hierop aangepast. We willen niet alleen een betrouwbare en betaalbare partner zijn voor onze klanten, maar ook een duurzame. Daarom hebben we verschillende maatregelen genomen om duurzaam te ondernemen en ons in te zetten voor het milieu en de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers. 

Duurzaam ondernemen

Wij van Juva vinden dat duurzaamheid nu een prioriteit moet zijn. We streven ernaar om op alle vlakken duurzaam te zijn, van onze bedrijfsvoering tot de producten en diensten die we leveren. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Bij duurzaam ondernemen gaat het om meer dan alleen het verminderen van onze impact op het milieu. Het gaat ook om het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers en klanten, en het handhaven van betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Bij Juva hechten we veel waarde aan deze aspecten en doen we er alles aan om deze te garanderen.

Milieubewust 

Milieubewust ondernemen is een belangrijke pijler van ons bedrijf. We hebben als doel om onze impact op het milieu te minimaliseren en zo bij te dragen aan een duurzamere wereld. We zijn ons bewust van de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en werken samen aan een leefbare planeet voor de toekomst. De energietransitie staat hierbij centraal, maar we zijn ons ervan bewust dat dit slechts het begin is van wat er moet gebeuren. We streven naar een efficiënte infrastructuur voor een duurzame energievoorziening, waarbij vraag en aanbod optimaal op elkaar zijn afgestemd. Onze dienstverlening op het gebied van energietechniek is daarbij een solide basis, waarbij we altijd uitgaan van veiligheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Ook focussen we op het gebruik van duurzame materialen en technologieën en het verminderen van onze CO2-uitstoot. We zorgen voor een verantwoorde omgang met afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Vitaliteit en gezondheid

Bij Juva vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gezond en vitaal zijn. We zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving en bieden onze medewerkers diverse programma’s aan op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Zo bieden we onze medewerkers elk jaar de mogelijkheid om maximaal € 500,- te besteden activiteiten die hen duurzaam inzetbaar houden. Ze kunnen er zelf voor kiezen waaraan ze dit budget uitgeven, denk bijvoorbeeld aan een sportabonnement of een cursus Mindfulness.

Daarnaast zorgen we er altijd voor dat er voldoende fruit aanwezig is op de werkvloer, organiseren we regelmatig sportieve activiteiten en hebben we een programma voor stresspreventie en mentale gezondheid.

Contact

Wil je meer weten over Juva, ons duurzaamheidsbeleid en wat wij doen op het gebied van duurzaam ondernemen, milieubewustzijn, vitaliteit en gezondheid? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar info@juva.nl.