World-class Workplace 2022-2023
Zoek

Bedrijfscultuur

Home / Bedrijfscultuur

Juva heeft een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door betrouwbaarheid, vernieuwing, pragmatisme, doelgerichtheid en meedenkendheid. Deze bedrijfscultuur is diep geworteld in alles wat we doen en is de drijvende kracht achter ons succes. We hechten veel waarde aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving waarin onze medewerkers zich op hun gemak voelen. We streven naar een goede samenwerking, waarbij onze werknemers zich gehoord voelen en er ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Onze kernwaarden

Binnen onze bedrijfscultuur hanteren we een aantal kernwaarden die ons handelen bepalen. Deze kernwaarden zijn:

  • Betrouwbaarheid: we doen wat we beloven en komen onze afspraken na.
  • Pragmatisme: we gaan op een praktische manier te werk en focussen ons op de essentie.
  • Vernieuwend: we zijn constant op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onze diensten te verbeteren.
  • Doelgericht: we stellen concrete doelen en werken hier actief naartoe.
  • Meedenkend: we denken actief mee met onze klanten en zoeken naar oplossingen op maat.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is nauw verbonden met onze bedrijfscultuur en onze kernwaarden. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we altijd streven naar een goede samenwerking met onze klanten. Dit betekent dat we niet alleen onze diensten leveren, maar ook actief meedenken met onze klanten en oplossingen op maat bieden.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een van onze belangrijkste kernwaarden binnen de bedrijfscultuur van Juva. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen en helder te communiceren.

Daarbij zorgen we ervoor dat onze werknemers en klanten altijd weten waar ze aan toe zijn en wat ze van ons kunnen verwachten. We hechten veel waarde aan langdurige relaties en doen er alles aan om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en te behouden.

Pragmatisch

Bij Juva zijn we pragmatisch ingesteld. We gaan op een praktische manier te werk en richten ons hierbij op de essentie. We vinden het belangrijk om snel tot de kern van een vraagstuk te komen en hier op een effectieve manier mee om te gaan.

Daarbij kijken we altijd naar wat er mogelijk is en hoe we onze diensten verder kunnen verbeteren. 

Vernieuwend

In een wereld die constant in beweging is, is vernieuwing essentieel. Bij Juva zijn we dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onze diensten te verbeteren. 

We volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en investeren in de nieuwste technologieën en methodieken. Daarbij verliezen we nooit uit het oog wat voor onze klanten het meest belangrijk is.

World-class Workplace 2022-2023

Word Class Work place

Contact

Ben jij geïnteresseerd in onze diensten of heb je vragen over onze bedrijfscultuur? Neem dan gerust contact met ons op.
We staan je graag te woord en denken graag met je mee. Je kunt ons bereiken via 085-00 28 200 of door een mail te sturen naar info@juva.nl.